Gezien reeds alle ACT-basiscursussen in het najaar reeds vol zaten hebben we besloten om in oktober (23-10, 30-10, 06-11, 13-11 & 20-11 : woensdagen) een extra ACT-basiscursus te plannen in Eindhoven (Docent: Aline Kruit)! Voor meer informatie over deze ACT-basiscursus kijk op https://www.actinactie.nl/act-basiscursus/.

Wie graag eerst even kennismaakt met ACT, dan kan dat op zaterdag 2 november, locatie Maastricht, middels onze introductieworkshop (Docent: Rafke Hotterbeekx). Hier zijn ook nog enkele plekken beschikbaar. Voor meer informatie over deze ACT-introductiecursus kijk op https://www.actinactie.nl/act-introworkshop/.

Interesse in ACT en eHealth? Tim Batink zal vrijdag 6 september op het Limburgs eHealth Symposium (LES2019) een workshop verzorgen. In deze workshop geeft Tim een korte introductie van ACT, aan de hand van een aantal ervaringsgerichte elementen. Hij bespreekt de laatste stand van zaken rondom de evidentie van ACT. Ook besteed hij aandacht aan de mogelijkheden van e-mental health bij de inzet van ACT, alsmede de laatste stand van zaken rondom het onderzoek naar zijn e-health module. Mocht je hier bij willen zijn? Aanmelden kan via https://www.ehealthsymposium.nl/#aanmelden