Docenten

/Docenten
Docenten 2017-11-11T17:14:47+00:00

De ACT-cursussen van ACT in Actie worden verzorgd door Tim Batink en Roy Thewissen. Beiden zijn ervaren psychologen (meer dan 10 jaar praktijkervaring) en hebben een gedegen wetenschappelijke achtergrond (gepromoveerd op een ACT-gerelateerd thema). Hierdoor krijgt u tijdens de cursus het beste uit twee werelden; een gedegen theoretisch kader alsook handvatten die u direct kunt toepassen in de klinische praktijk.

Dr. Tim Batink (Oprichter & Docent)
Tim Batink (1987) is GZ-psycholoog, Registerpsycholoog NIP, Gedragstherapeut VGCt & ACT-supervisor, werkzaam bij het U-center. Hij is tevens verbonden als Assistant Professor aan de Open Universiteit waar hij onderzoek doet naar ACT. Hij is auteur van Time to ACT! Het basisboek voor professionals, de Flexibiliteits Index Test (FIT-60) en drie eHealth-modules op basis van ACT. In 2012 heeft hij ACT in Actie opgericht en sindsdien verzorgt hij geaccrediteerde ACT-cursussen. Kijk hier voor een meer uitgebreide achtergrond.


Dr. Roy Thewissen (Docent)
Roy Thewissen (1977) is psycholoog (VVKP, NIP), trainer en supervisor in ACT, RFT en klinische gedragsanalyse. Hij is werkzaam bij de afdeling pijn in de revalidatiekliniek Adelante te Hoensbroek. Hier heeft hij, binnen de multidisciplinaire groepsbehandeling, het ACT-model geïntroduceerd en mede vormgegeven. Tevens is hij als docent en onderzoeker verbonden aan de Universiteit Maastricht. Roy verzorgt sinds 2014 opleidingen, per 2017 verzorgt hij ook ACT-cursussen voor ACT in Actie. Kijk hier voor een meer uitgebreide achtergrond.