ACT-terugkomdag
Deze ACT-terugkomdag is voor de ACT-therapeut die graag zijn/haar ACT-kennis wil opfrissen alsook zijn vaardigheden wil aanscherpen. Ervaring leert, dat het als zeer waardevol wordt ervaren om het gedachtegoed op deze manier levendig te houden. De ACT-terugkomdag start dan ook met een korte opfrisser van het ACT-gedachtegoed. Vervolgens gaan we samen stilstaan bij de uitdagingen die worden ervaren in de praktijk. In de middag gaan we aan de slag met deze uitdagingen door er concreet mee te gaan oefenen. De middag wordt afgesloten met casuïstiek vanuit de groep, om samen te leren hoe lastige casuïstiek te conceptualiseren alsook hoe te interveniëren.

Doelgroep
Klinisch‐psychologen, Psychotherapeuten, GZ‐psychologen, Psychologen, Gedragswetenschappers, Psychiaters, POH-GGZ, Verpleegkundig Specialisten, SPV-ers en andere professionals in de GGZ die een ACT-basiscursus hebben gevolgd (minimaal 2 dagen) en graag hun kennis willen opfrissen en vaardigheden aanscherpen. Er wordt geadviseerd om minimaal een half jaar praktijkervaring op te hebben gedaan na de ACT-basiscursus, om optimaal te kunnen profiteren van deze verdiepingscursus.

Programma
Ochtend (10:00-12:30)
– ACT in Vogelvlucht (opfrissen)
– Uitdagingen in werken met ACT

Pauze (12:30-13:30)

Middag (13:30-17:00)
– ACT in de Praktijk (oefenen met ACT)
– Eigen Casuïstiek

Kosten: 195,- euro* (inclusief hand-out, koffie/thee & lunch)
* = Gezien dit een professionele scholing betreft, is deze terugkomdag ook op te geven bij de belastingaangifte als scholingskosten.
N.B. Cursisten van ACT in Actie kunnen met 10% korting deelnemen.

Duur: 10:00-17:00

Datum ACT-terugkomdag
13 November 2020 (Utrecht, Docent: Dr. Tim Batink) => Meld je nu aan! (wachtlijst)

Heeft u interesse in de ACT-terugkomdag, echter bent u niet in de gelegenheid om aan te sluiten bij één van bovenstaande uitvoeringen? U kunt dan hier geheel vrijblijvend uw interesse kenbaar maken, alsook uw voorkeuren doorgeven (locatie, periode, dag). Zodra er nieuwe uitvoeringen beschikbaar komen, wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Aanvullende informatie
Op de terugkomdag zijn de algemene voorwaarden van toepassing. ACT in Actie biedt deze ACT-terugkomdag tevens incompany aan, tegen een gereduceerd incompanytarief. Interesse? Mail naar info@actinactie.nl voor meer informatie.