Wilt u graag individuele begeleiding op basis van Acceptance and Commitment Therapy? In samenwerking met Psychologiepraktijk Sensible (Praktijkhouder: Chris Makkinje, Psycholoog NIP) bieden wij verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan met de door ACT in Actie ontwikkelde “Van Klacht naar Veerkracht” behandelmethode. Dit op ACT-gebaseerde behandelprotocol is afgelopen 10 jaar uitgebreid getest in de klinische praktijk, alsook onderzocht door Maastricht University, KU-Leuven & Open Universiteit. Onderstaand volgen de verschillende manieren hoe u hiermee aan de slag kunt gaan.

eHealth-module: Van Klacht naar Veerkracht
De eHealth-module van Klacht naar Veerkracht is een volledige online behandelmodule, die je in 9 stappen doorloopt. Je kunt zo op eigen tempo de volledige ACT-behandeling volgen en zo werken aan je eigen persoonlijke veerkracht. Elk onderdeel zal starten met een korte uitleg (ondersteund met een beknopte video) van het specifieke ACT-onderdeel, waarna je er zelf ACTief mee aan de slag gaat middels verschillende ACT-oefeningen (invullen, ervaren & doen) en metaforen.

Kosten: 75,- voor de gehele online module.

Individuele begeleiding (zowel face to face mogelijk, als op afstand via zoom)
Tijdens de individuele begeleiding zal er op basis van ACT worden stilgestaan bij de ervaren obstakels, zullen er handvatten worden aangereikt om hiermee om te gaan en zal er tenslotte aandacht zijn voor een stukje zingeving / betekenisverlening.

Kosten: 75,- per sessie (of 500,- voor de 8 sessie ACT-training Van Klacht naar Veerkracht).

ACT-groep : Van Klacht naar Veerkracht (zowel face to face mogelijk, als op afstand via zoom)
De ACT-groep bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur, waar samen wordt stilgestaan bij de verschillende ACT-vaardigheden; hoe om te gaan met interne obstakels en hoe te investeren in de dingen die echt mooi en belangrijk zijn. De ACT-groep zal uit maximaal 5 deelnemers bestaan.

Kosten:  350,- voor de gehele training.

Interesse / aanmelden
Heb je interesse om op één van bovenstaande manieren aan de slag te gaan met ACT? Neem dan per mail contact op met ACT in Actie therapeut Chris Makkinje via info@psychologiepraktijk-sensible.nlACT & Slaap

ACT in Actie docent Aline Kruit is expert op het vlak van de toepassing van ACT bij slaapproblematiek. Via haar praktijk Kruit | Knops Coaching en Advies biedt zij ook individuele ACT-begeleiding aan.

ACT & Positieve Psychologie
ACT in Actie docent Barbara Kuiters is expert op het vlak van de toepassing van ACT vanuit de Positieve Psychologie (focus op kracht ipv klachten). Via haar praktijk Barbara Kuiters – Positieve Psychologie in de Praktijk biedt zij ook individuele ACT-begeleiding aan.