ACT in Actie – Cursus en Opleiding
Partij, 17 februari 2022

Hallo allemaal,

Graag nemen we jullie mee in de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus (COVID-19) en de gevolgen voor de ACT-cursussen bij ACT in Actie – Cursus en Opleiding. Vanaf eind januari is het weer mogelijk om de ACT-cursussen op locatie te verzorgen. Afgelopen dinsdag (15-02-2022) heeft de overheid tijdens de persconferentie aangekondigd dat de laatste maatregelen ook worden losgelaten. Per vrijdag 18-02 is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen. En vanaf vrijdag 25-02 is ook geen coronatoegangsbewijs meer nodig.

Er blijven echter wel nog een aantal adviezen van kracht: geen hadden schudden, afstand houden (en daar waar dit lastig is alsnog een mondkapje dragen) en bij klachten laten testen en thuisblijven – we zullen dan samen naar een passende oplossing kijken. Heb je twijfels of je mag deelnemen, doe dan even de Quarantaine-check van de Rijksoverheid (je mag ook altijd contact met ons opnemen, we denken graag met je mee).

We gaan dus graag ACTief met jullie aan de slag met deze mooie therapievorm!

Met vriendelijke groet,

Het ACT in Actie Team (Tim, Yara, Roy, Anique, Frederiek, Rafke, Aline, Maarten, Barbara, Rianne, Sacha, Rien, Jarl, Sandy, Chris, San & Jan)

Laatst bijgewerkt: 17-02-2022 – 10:30