ACT in Actie – Cursus en Opleiding
Partij, 18 Augustus 2020

Hallo allemaal,

Graag nemen we jullie mee in de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus (COVID-19) en de gevolgen voor de ACT-cursussen bij ACT in Actie – Cursus en Opleiding. Medio maart hebben wij moeten besluiten om te stoppen met het verzorgen van de ACT-cursussen op locatie (in navolging van de adviezen van het RIVM alsook de maatregelen van het kabinet). Alle ACT-cursussen hebben echter gewoon doorgang kunnen vinden in het Virtuele Lokaal van ACT in Actie (inclusief het behoud van accreditatie). Klik hier voor meer informatie over het volgen van de ACT-cursus in het virtuele lokaal, alsook voor de positieve ervaringen van (mede)cursisten.

Gezien de (relatief) positieve ontwikkelingen aangaande het Coronavirus, is het mogelijk om vanaf 29-08 weer cursussen op locatie te gaan verzorgen. Al onze locaties zijn Coronaproof ingericht, om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Tevens wordt er gezorgd voor goede ventilatie. Daarnaast is het ook van belang de overige RIVM-maatregelen in acht te blijven nemen:

– Geen handen geven (of ander fysiek contact).
– Was / desinfecteer je handen regelmatig.
– Niezen in je elleboog.
– Bij klachten thuisblijven (inhalen kan middels online platform).

Op deze manier zorgen wij samen voor een veilige context om ACTief aan de slag te gaan!

UPDATE 18-09-2020: Bij een zestal veiligheidsregio’ s met hogere bestemmingspercentages zijn de coronamaatregelen verscherpt, waaronder het bijstellen van de maximale groepsgrootte naar 50 (bij de overige regio’s geldt nog steeds 100 als maximum). Bij de ACT in Actie cursussen zijn we echter met maximaal met 15 aanwezigen, daarmee voldoen we dus ook ruim aan deze aangescherpte regionale maatregelen. 

Hartelijke groet,

Het ACT in Actie Team

Laatst bijgewerkt: 18-09-2020 – 19:30