U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

VLQ-2Welkom bij de Nederlandse vertaling van de Valued Living Questionnaire; de VLQ-2.

De VLQ-2 is een exploratieve vragenlijst, die je helpt met het in helder krijgen wat voor jou belangrijk is in het leven (jouw waarden). Dit wordt gedaan door je twaalf algemene
levensgebieden te laten beoordelen op persoonlijke waarde, alsook hoeveel tijd en energie je in deze gebieden steekt. Met deze lijst loop je dus je waarden na, de dingen die er echt toe doen in je leven. Waarden is een van de zes kerncomponenten van Acceptance and Commitment Therapy, een relatief nieuwe vorm van gedragstherapie.

De laatste vraag van deze exploratieve vragenlijst helpt je om de balans op te maken. Welke levensgebieden zijn belangrijk voor je en behoeven nog extra aandacht? Dit is het eindresultaat van de lijst, een selectie van levensgebieden waar je nog extra in wilt investeren.

Succes met het invullen!


Auteur VLQ-2: Wilson, K.G., & Dufrene, T. (2009)

Auteur Nederlandse vertaling VLQ-2: Kleen, M. (2011)

 

Er zijn 13 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.