U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

CFQ-13Welkom bij de Nederlandse vertaling van de Cognitive Fusion Questionnaire; de CFQ-13.

De CFQ is een zelfrapportage lijst  bestaande uit 13 stellingen die cognitieve fusie in kaart brengt. Cognitieve fusie is de mate van het vastzitten in ons eigen denken, in hoeverre we in ons hoofd zitten. Het losraken van het denken wordt ook wel defusie genoemd, en is een van de zes kerncomponenten van Acceptance and Commitment Therapy, een relatief nieuwe vorm van gedragstherapie.

Na het invullen van deze vragenlijst, krijg je gelijk jouw eindscore te zien. Hoe hoger de score, hoe sterker je bent gefuseerd met je gedachten.

Succes met het invullen!


Auteurs CFQ-13: Gillanders, D. T., Bolderston, H., Bond, F. W, Dempster, M., Campbell, L., Kerr, S., Tansey, L., Clarke, S., Remington, B., Flaxman, P., Deans, G. (2010)

Auteurs Nederlandse vertaling CFQ-13: Batink, T. & De Mey, H.R.A. (2011)

 

Er zijn 13 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.