U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

FFMQ-SFWelkom bij de Nederlandse vertaling van de verkorte versie van de Five Facet Mindfulness Questionnaire; de FFMQ-SF (short-form).

De FFMQ-SF is een zelfrapportage lijst bestaande uit 24 stellingen die mindfulness in kaart brengt. Mindfulness zou je kunnen omschrijven als het vermogen om de aandacht te kunnen richten op het huidige moment (het hier en nu), op een niet-oordelende en accepterende wijze. Mindfulness is een van de zes kerncomponenten van Acceptance and Commitment Therapy, een relatief nieuwe vorm van gedragstherapie.

Na het invullen van deze vragenlijst, krijg je gelijk jouw eindscore te zien. Hoe hoger de score, hoe meer jij je aandacht kan richten op het hier en nu.

Succes met het invullen!


Auteurs FFMQ: Baer RA, Smith GT, Hopkins J, Krietemeyer J, Toney L. (2006)

Auteurs Nederlandse vertaling verkorte versie FFMQ: Bohlmeijer ET, ten Klooster PM, Fledderus M, Veehof MM, Baer R. (2011)

 

Er zijn 24 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.