U kunt zich hier aanmelden voor de verschillende ACTiviteiten die ACT in Actie aanbiedt. Na aanmelding krijgt u automatische een bevestiging van ontvangst van uw inschrijving. Staat er geen uitvoering tussen die past in uw agenda maar wilt u wel graag deelnamen aan een cursus? Vul dan het interesseformulier in, zodat u op de hoogte wordt gehouden van de nieuwe cursussen die beschikbaar komen.

Indien de factuur op naam van een instelling/bedrijf dient te komen staan; graag hier dan alle gegevens vermelden (Bedrijfsnaam, Adres, Kostenplaats e.d.).
In Nederland geldt tot en met 15 maart een volledige lockdown. Dit betekent dat tot die tijd er geen cursussen op locatie mogen plaatsvinden. Gelukkig kunnen alle ACT-cursussen van ACT in Actie wel gewoon doorgaan via ons Virtuele Lokaal (powered by Zoom). Medio Maart zal opnieuw worden gekeken naar de mogelijkheden om de cursussen weer op locatie te kunnen laten plaatsvinden.
Zie https://www.actinactie.nl/algemene-voorwaarden/ voor de algemene voorwaarden van ACT in Actie.
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van ACT in Actie - Cursus & Opleiding
* = HBO-opleiding vereist.
* Alleen in te vullen bij inschrijving voor de ACT-verdiepingscursus of een ACT-specialisatiecursus. Een reeds gevolgde ACT-basiscursus van minimaal 2 dagen is een vereiste voor deelname.
Op dit formulier is de privacyverklaring van ACT in Actie van toepassing.

| Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring |