U kunt zich hier aanmelden voor de verschillende ACTiviteiten die ACT in Actie aanbiedt. Na aanmelding krijgt u automatische een bevestiging van ontvangst van uw inschrijving. Staat er geen uitvoering tussen die past in uw agenda maar wilt u wel graag deelnamen aan een cursus? Vul dan het interesseformulier in, zodat u op de hoogte wordt gehouden van de nieuwe cursussen die beschikbaar komen.

Online ACT-basiscursus:
Wil jij direct met de Online ACT-basiscursus aan de slag? Vanaf heden kun je deze cursus online aanschaffen (betalingsmogelijkheden: iDeal, Creditcard of Bancontact), zodat je na aanschaf gelijk toegang krijgt tot de Online ACT-basiscursus. Zodra de betaling is voltooid krijg je automatisch jouw persoonlijke accountgegevens voor de ACT in Actie – Academy toegestuurd, waarna je aan de slag kunt met de Online ACT-basiscursus. Klik HIER om je direct aan te melden.

Indien de factuur op naam van een instelling/bedrijf dient te komen staan; graag hier dan alle gegevens vermelden (Bedrijfsnaam, Adres, Kostenplaats e.d.).
* = HBO-opleiding vereist.
Op alle ACTiviteiten van ACT in Actie zijn de Algemene Voorwaarden van Toepassing.
Op dit formulier is de privacyverklaring van ACT in Actie van toepassing.

| Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring |