U kunt zich hier aanmelden voor de verschillende ACTiviteiten die ACT in Actie aanbiedt. Na aanmelding krijgt u automatische een bevestiging van ontvangst van uw inschrijving. Staat er geen uitvoering tussen die past in uw agenda maar wilt u wel graag deelnamen aan een cursus? Vul dan het interesseformulier in, zodat u op de hoogte wordt gehouden van de nieuwe cursussen die beschikbaar komen.

Indien de factuur op naam van een instelling/bedrijf dient te komen staan; graag hier dan alle gegevens vermelden (Bedrijfsnaam, Adres, Kostenplaats e.d.).
Alle ACT-cursussen van ACT in Actie kunnen gewoon doorgaan zoals gepland. Vanwege de maatregelen vanuit de regering zullen alle bijeenkomsten tot en met 28 augustus plaatsvinden in het Virtuele Lokaal van ACT in Actie. Vanaf 29 augustus zullen de ACT-cursussen weer op locatie gaan plaatsvinden. Op de volgende webpagina kunt u meer informatie vinden over dit Virtuele Lokaal, alsook ervaringen van collega's die u voor gingen: https://www.actinactie.nl/act-cursus-in-een-virtueel-lokaal/
http://www.actinactie.nl/algemene-voorwaarden/
* = HBO-opleiding vereist.
Op dit formulier is de privacyverklaring van ACT in Actie van toepassing.