Supervisie

Het is mogelijk supervisie te volgen bij ACT in Actie. Tijdens dit individuele leertraject zal er methodisch worden ingegaan op de persoonlijke leervragen die de supervisant heeft (CGT, ACT & SFT). Het is ook mogelijk de supervisie op afstand te laten plaatsvinden, bijvoorbeeld via Skype. Groepssupervisie behoort eveneens tot de mogelijkheden (maximaal 3 deelnemers). Ook is het mogelijk leertherapie te volgen bij ACT in Actie. Tenslotte kunnen wij u ondersteunen bij het opzetten van een goede structuur voor uw eigen ACT-intervisie (op basis van het Portland-model).

ACT in Actie heeft in het kader van het InterACT-onderzoek van KU-Leuven gedurende twee jaar de ACT-therapeuten die waren betrokken bij het onderzoek gesuperviseerd. Tim Batink is Supervisor VGCt, derhalve worden zijn supervisies ook erkend in het kader van de VGCt-opleidingstrajecten.

Kosten

Individuele supervisie: 100,- per sessie (45 minuten)

Groepssupervisie: 200,- per sessie (45 minuten)

Leertherapie: 100,- per sessie (45 minuten)

Aanmelden

Interesse?

Anne Bode (Psycholoog PsyQ Den Haag)

Tijdens de groepssupervisie is altijd ruimte om als supervisant zelf wat in te brengen en zo speelt Tim in op specifieke vragen die iemand heeft. De structuur van een sessie duidelijk omdat hij aan het begin een agenda opstelt. Als iemand een vraag heeft dan worden de andere supervisanten ook gevraagd mee te denken over een mogelijke oplossing of antwoord. Zo komen we sneller op creatieve oplossingen. Door middel van het luisteren van fragmenten word ik me bewuster van eigen valkuilen en tendensen tijdens het geven van een behandeling. Het is vooral prettig om dan te horen wat dan de directe aanwijzingen zijn. Er hangt een positieve en open sfeer in tijdens de sessie en er worden vaak zaken benoemt die je goed doet als behandelaar.

De afgelopen 10 jaar heeft ACT in Actie ruim 3500 deelnemers opgeleid en werd deze cursus gemiddeld met een 8,5 gewaardeerd