ACT in Actie – Academy : Professional Access
De ACT in Actie – Academy betreft het online leerplatform van ACT in Actie. Via dit online platform worden verbredende en verdiepende microcursussen en masterclasses aangeboden. De professional access geeft je een volledig jaar lang toegang tot de microcursussen, masterclasses, de ACT in Actie – Toolkit, een uitgebreide ACT eHealth-module (Van Klacht naar Veerkracht) en de Online-community.

Microcursussen:
De microcursussen bieden je gelegenheid om op een toegankelijke manier je te verdiepen in verschillende thema’s. De microcursussen zijn praktijk gericht, zodat je het geleerde gelijk in je eigen klinische praktijk kunt toepassen.
– ACT in Vogelvlucht (introductie / herhaling van ACT-basisprincipes)
– Online werken met ACT
– ACT in de Praktijk (demonstratie video’s)
– ACT en Relaties
– Relational Frame Theory (extern)

Masterclasses:
Hier kun je meer dan 10 verschillende verbredende en verdiepende Masterclasses vinden. Elke Masterclass wordt verzorgd door een expert op dat vlak. Er zal worden stilgestaan bij theorie, praktijk, alsook casuïstiek.
– ACT & Slapen (Door: Aline Kruit)
– ACT & Psychomotorische Therapie (Door: Kim Versteeg & Nathalie Jans)
– ACT & Schematherapie (Door: Marco Kleen & Evy Kleen)
– ACT & Compassie (Door: Marije van Yperen)
– ACT & Groepen (Door: Monique Bekker)
– Gedragstherapie (Door: René Albers)
– ACT-Matrix (Door: Annick Seys)
– ACT & Medische Psychologie (Door: Sascha Rasquin)
– ACT & Hersenletsel (Door: Johanne Rauwenhoff & Ela Savu)
– Mindfulness & Ons Brein (Door: Esther van Duin)
– ACT & Mindfulness (Door: Marije van Yperen)
En er staan nog meer Masterclasses op de planning!

ACT in Actie – Toolkit:
Deze toolkit helpt je om ACTief aan de slag te gaan met ACT. Er zijn hier meer dan 100 ACT-oefeningen, ACT-metaforen & brochures beschikbaar. Tevens is er een overzicht van filmpjes beschikbaar, die je goed kunt gebruiken tijdens de sessie. Ook zal er een overzicht van ACT-vragenlijsten worden geboden, die kunnen worden ingezet ter monitoring van de behandeling.

Van Klacht naar Veerkracht –  eHealth module:
Middels de Klacht naar Veerkracht module kun je zelf ervaringsgericht aan de slag met ACT. Deze “Van Klacht naar Veerkracht” ACT-module bestaat uit 9 deelmodules; elke deelmodule richt zich op een specifieke vaardigheid die je gaat helpen bij het omgaan met de obstakels die op je pad zijn gekomen of een vaardigheden die je gaan helpen om weer te gaan investeren in de dingen die belangrijk voor je zijn.

Online Community:
Deze community staat in het teken van het verbinding maken met elkaar, alsook het aanvullen van elkaar. Je bent van harte welkom om in deze fora je vragen te stellen, casuïstiek in te brengen, ACT-materiaal te delen of interessant ACT-nieuws te posten!

Kosten: 175,- euro* [inclusief 50,- euro korting op de Online ACT-basiscursus & 75,- euro korting op de ACT-basiscursus]
* = Gezien dit een professionele scholing betreft, zijn de kosten aftrekbaar als studiekosten bij uw belastingopgave (2020 is het laatste jaar waar dit mogelijk is)

Aanmelden:
Wil jij toegang de ACT in Actie – Academy? Meld je dan hier aan voor de professional access.