Tijdens het ACT-congres 2022: “Van Klacht naar Veerkracht” zal Prof. Steven Hayes een Keynote verzorgen over ACT & Process Based Therapy. Graag zoekt hij de interactie op met de congresdeelnemers; middels deze persoonlijke videoboodschap:

Heb jij als congresdeelnemer een vraag voor Steve? Deze kun je insturen via www.actcongres2022.nl/askhayes. We zullen de vragen bundelen en deze in de week voorafgaande aan het congres aan hem voorleggen. Op deze manier kan hij (een aantal) vragen al meenemen in zijn lezing. Ook zal er na afloop van zijn keynote nog ruimte zijn voor een korte Q&A – waar congresdeelnemers Steve zelf live vragen kunnen stellen!

Tickets voor fysieke congresdeelname zijn uitverkocht, echter het is tot 25 maart wel nog mogelijk een ticket te kopen om live deel te nemen op afstand (we hebben hiervoor een professionele media-partner ingeschakeld). Nieuwsgierig naar het volledige congresprogramma? Kijk dan op www.actcongres2022.nl voor meer informatie!

P.S. Kun je niet bij het congres zijn, maar wil je toch meer weten over Process Based Therapy? Goed nieuws! Steven Hayes heeft hier samen met Stefan Hofmann een uitgebreid artikel over gepubliceerd, welke HIER gratis te lezen is. En voor de oplettende kijker, op de achtergrond van de video was ook zijn nieuwe boek over dit thema te zien: Learning Process-Based Therapy.