Drs. Ard van Oosten MScBA is sinds 2012 psychiater en werkt al jaren met mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen zoals angststoornissen, depressies, verslaving, en persoonlijkheidsstoornissen. Hij is aan U-center verbonden als psychiater en manager behandelzaken.

Hij studeerde Geneeskunde aan de VU Amsterdam en bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn afstuderen was hij onder andere werkzaam als arts voor een tweetal arbodiensten. Als projectleider was hij betrokken bij de ontwikkeling van de generieke module ‘Arbeid als medicijn’. Zijn promotieonderzoek richt zich ook op dit thema. Tijdens zijn studie voelde hij zich al aangetrokken tot ACT en gedurende zijn werk voor U-center zag hij de praktische toepassingsmogelijkheden voor het bouwen aan veerkracht en herstel. Hij volgde de ACT-basiscursus en de ACT-verdiepingscursus bij ACT in Actie.

Ard loopt graag hard en geniet in goed gezelschap, van cappuccino en appeltaart met slagroom. Waar mogelijk probeert hij het leven te vieren met zijn vriendin, haar zoon en familie en vrienden.

Specialisaties:
– ACT & Werk
– ACT & Psychiatrie