Drs. Maarten Borkes is GZ-psycholoog en ACT-supervisor. Hij werkt als GZ-psycholoog bij multidisciplinair revalidatiecentrum BeLife, waar hij volwassenen met chronische pijn behandelt. Daarnaast is hij bij BeLife coördinator van het psychologen-team.

Maarten kwam voor het eerst in aanraking met ACT tijdens zijn opleiding Klinische Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar Gijs Jansen zijn trainer/opleider was en Tim Batink zijn studiemaatje. ACT heeft hem daarna nooit meer losgelaten. In de verschillende settingen binnen de specialistische GGZ, arbeids-re-integratie en revalidatiezorg waarin hij heeft gewerkt, heeft hij zijn weg met ACT gevonden. Maarten heeft basis- en vervolgopleidingen gevolgd bij SeeTrue en is doorgegroeid tot ACT-opleider.

Maarten is gespecialiseerd in ACT & revalidatie. Hij geeft met veel plezier opleidingen en supervisie op het gebied van ACT en chronische pijn. Naast ACT haalt Maarten in het dagelijks leven veel plezier uit het leven met zijn vriendin, dochter, vrienden en familie. Voetbal en muziek zijn belangrijke passies in zijn sociale leven.

Specialisaties:
– ACT en revalidatie
– ACT en chronische pijn
– Procesgericht werken met ACT