Over een kleine maand is het zover, dan zal het tweede lustrumcongres van de Nederlands-Belgische ACT-vereniging plaatsvinden in Antwerpen (donderdag 19 t/m zaterdag 21 maart). Tijdens dit driedaagse congres is er ruimte voor ontmoeting en verbinding (together) én voor verdieping en verbreding (to gather).

Tijdens dit congres zullen er zowel vooraanstaande ACT-therapeuten van eigen bodem, alsook internationale namen lezingen en workshops komen volgen (het betreft een ACTief-congres, er is veel ruimte om de ACT-skills verder te ontwikkelen). Denk bijvoorbeeld aan Robyn Walser, Rikkie Kjelgaard, Yvonne Barnes Holmes & Ross White als internationale ACT-experts, maar ook aan Jacqueline A-tjak, Maaike Steeman, Lieve Bruyninx & Roy Thewissen (de laatste twee ook docenten bij ACT in Actie) als ACT-experts van eigen bodem! Zaterdag 21 maart zal er tenslotte een masterclass worden verzorgd door Yvonne Barnes-Holmes & Robyn Walser. Klik hier voor het volledige programma.

Heb je interesse? Goed nieuws, het is nog mogelijk om je aan te melden! Klik hier voor een overzicht van de prijzen, alsook om je aan te melden via het registratieformulier.