Afgelopen maanden zijn wij heel druk geweest met organisatie van een iets heel gaafs – nu is eindelijk het moment aangebroken waarop wij dit met jullie kunnen delen: Zaterdag 2 april zal in Den Bosch het ACT-congres “van Klacht naar Veerkracht” plaatsvinden ter viering van het 10-jarig jubileum van ACT in Actie – Cursus & Opleiding.

Tijdens dit ACT-congres zullen prominente keynote sprekers je meenemen in de actuele ontwikkelingen in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) evenals de verbinding met de Positieve Psychologie. We zijn zeer verheugd dat ACT-founder Professor Steven Hayes een van de keynote lezingen zal gaan verzorgen!

Naast deze lezingen kun je als therapeut ACTief aan de slag in de twee workshoprondes (keuze uit in totaal 10 workshops) om je zo verder te kunnen verbreden en verdiepen in verschillende ACT-gerelateerde thema’s. Daarbij zullen er zowel workshops voor beginners, voor gevorderden alsook voor ervaren ACT-therapeuten worden verzorgd.

Tijdens de uitgebreide lunch is er ruimte om te netwerken met gelijkgestemden. Tevens zullen er posterpresentaties plaatsvinden van ACT-onderzoek van eigen bodem (NL & BE)!

Tenslotte is er een aanvullend online programma beschikbaar. Middels verschillende masterclasses kun je je hier nog verder ontwikkelen. Ook kun je hier terecht voor lezingen van verschillende ACT-onderzoekers, waarin ze toegankelijk hun onderzoeksprojecten zullen presenteren. Tenslotte kun je hier tot een maand na afloop de keynote lezingen terugkijken.

Nieuwsgierig? Kijk op www.actcongres2022.nl voor meer informatie! Mocht je vragen hebben over het congres, mag je deze mailen naar congres@actinactie.nl.

Wij hopen jou 2 april te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet, Tim Batink – namens ACT in Actie; organisator ACT-congres 2022

P.S. Helaas blijkt de website niet goed te werken met Internet Explorer (verouderde browser). In andere browser (Chrome, Firefox, etc) is de website wel goed te bekijken.