Ter ere van het 10 jarig bestaan van ACT in Actie – Cursus & Opleiding hebben we een drietal digitale goodies ontwikkeld die we komende weken Gratis beschikbaar gaan stellen. De eerste goodie betreft een ACT-overzichtsposter die in één oogopslag een laagdrempelig overzicht geeft van de verschillende ACT-processen – alsook het doel van ACT; het vergroten van Psychologische Flexibiliteit.

Op deze poster staat het ACT-hexaflex model met de zes verschillende ACT-processen: Acceptatie, Defusie, Zelf als Context, Hier en Nu, Waarden & Toegewijd Handelen. Onder elk ACT-proces staat ter aanvulling ook een beknopte, laagdrempelige beschrijving.

Deze overzichtsposter is handig als hand-out voor de cliënt (kunt hem gewoon als A4 afdrukken) en is tevens bruikbaar als poster voor aan de muur in de praktijkruimte (ook af te drukken op A1-formaat). Rechts onderaan de poster staat ook een QR-code – door deze te scannen kunnen cliënten ook zelf een digitale versie van deze hand-out downloaden.

Klik op onderstaande afbeelding om de ACT-overzichtsposter te downloaden:

Uiteraard zijn wij ook heel benieuwd wat jullie vinden van deze poster! Ook zijn wij benieuwd of jullie graag nog andere ACT-posters zouden willen zien gerealiseerd? Reacties  / feedback mag worden gestuurd naar info@actinactie.nl.

P.S. Binnenkort delen we graag een volgende gratis ACT-goodie. Wil je deze niet missen? Zorg dan dat je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief!