Zaterdag 2 april heeft het ACT-congres 2022 plaatsgevonden te Den Bosch. In samenspraak met Prof. Steven Hayes hebben we ook een internationale doneerACTie georganiseerd, waarbij er voor een waardengerichte donatie aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne de Keynote lezing van Steven Hayes kon worden bekeken via een speciale livestream. Tevens hebben we als organisator besloten de (bescheiden) opbrengst van het ACT-congres 2022 eveneens te doneren aan de oorlogsslachtoffers in Oekraïne.

We zijn nu precies een maand verder en kunnen nu eindelijk het eindresultaat bekend maken van de opbrengst van de doneerACTie: tezamen hebben we ruim 4000,- dollar opgehaald (donaties via Internationale Rode Kruis & Giro 555)!! Uiteraard willen wij de ruim 100 donateurs bedanken voor hun waardengerichte donatie! Ook willen we AV-Partner  B.V. bedanken voor het gratis beschikbaar stellen van de speciale livestream voor de doneeractie – alsook Embloom willen bedanken voor hun extra donatie.

Over drie dagen, donderdag 5 mei, wordt er in Nederland weer Bevrijdingsdag gevierd. Stilstaan bij onze eigen vrijheid is onlosmakelijk verbonden met de vrijheid van anderen. Vrijheid is een groot goed, waar we ons nu weer pijnlijk bewust van worden gemaakt door de huidige oorlog in Oekraïne…