Het ACT-wereldcongres zal dit jaar van 16 t/m 19 juni plaatsvinden in San Francisco. Mocht dit toch een beetje te ver voor je zijn, geen probleem! Het betreft een hybride congres, veel is dus ook gewoon vanuit thuis te volgen (let wel even op het tijdsverschil ;) ). Tevens zijn alle opnames tot 3 maanden na het congres terug te kijken. En dat is fijn, want zo hoef je niets te missen :D Het volledige congresprogramma is hier te bekijken. Er staan dit jaar meer dan 30(!) verschillende workshops op het programma!

Naast dit mooie congresprogramma, breng ik ook nog graag even de preconference workshops onder de aandacht. Hier kun je namelijk voorafgaande aan het congres zelf  een tweedaagse workshops volgen van de internationale ACT-experts. Dit jaar zijn er zelfs twee pre-conference programma’s gemaakt; eentje voor virtuele deelnemers (4 & 5 juni) en eentje voor deelnemers op locatie (14 & 15 juni).

Deze ACT-wereldcongressen zijn een aanrader voor ACT-enthousiastelingen, niet alleen vanwege hun uitmuntende inhoud maar ook vanuit de persoonlijke, open sfeer. Het liedje van Scott McKenzie – San Francisco, is hier dan ook heel passend: “If you’re going, to San Francisco – you’re gonna meet – some gentle people there…