De ACBS BeNe is de Belgisch – Nederlandse ACT-vereniging (dochtervereniging van de internationale Association for Contextual Behaviorial Science – ACBS). In het onderstaande animatiefilmpje stelt de vereniging zich graag even voor:

De ACBS BeNe richt zich op het faciliteren van een professionele online én offline community die werkt rond Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Relational Frame Theory (RFT) en aanverwante richtingen, alsook het actief delen van kennis en ervaring, expertise te verbreden en te verdiepen door leden uit verschillende disciplines uit te nodigen voor netwerkmeetings, workshops, webinars en (online) congressen.

Onlangs werd de nieuwe website van de ACBS BeNe gelanceerd. Naast een nieuw jasje, zijn er ook op het vlak van functionaliteit een aantal zaken verbeterd. Wellicht wel de belangrijkste verbetering: de zoek een therapeut functie. Deze is geheel herzien en geeft een (onafhankelijk) overzicht van alle ACT-therapeuten in Nederland en België (tip: gebruik filter leden op beroepsinformatie, om te kunnen filteren op beroep, doelgroep & provincie). Handig dus, als je op zoek bent naar een ACT-therapeut!*

Waarom zou jijzelf als professional lid worden van de ACBS BeNe?
– Ontmoet andere collega’s die bezig zijn met ACT.
– Wordt opgenomen in het overzicht van ACT-therapeuten in België en Nederland.
– Korting op alle evenementen georganiseerd door ACBS BeNe (Zoals de ACT-workshop van de internationale ACT-expert Rikke Kjelgaard, 25 maart te Antwerpen)
– Ontvang de maandelijkse verenigingsnieuwsbrief.

Lid worden kan al vanaf 15 euro! Kijk op de vernieuwde website van de ACBS BeNe voor meer informatie.

* = Gezien alle leden opnieuw hun gegevens moeten invoeren, is het overzicht momenteel nog niet compleet (naar verwachting zal dit op korte termijn wel weer het geval zijn).