Online ACT-basiscursus
ACT in Actie biedt sinds twee jaar de volledige ACT-basiscursus ook online aan; dit doen we via ons online leerplatform: de ACT in Actie – Academy! Je kunt op elk moment beginnen en wanneer het jou uitkomt, op jouw tempo jezelf bekwamen in de verschillende ACT-processen. Je zult gaan leren door inzicht, door ervaring, door praktijkvoorbeelden, alsook door ACTief zelf aan de slag te gaan met de ACT-processen. Tijdens deze online basiscursus komt exact dezelfde stof aan bod als tijdens de reguliere cursus (het betreffen dus dezelfde PowerPoints, dezelfde ACT-oefeningen & dezelfde praktijkvideo’s). Na afloop van deze online ACT-basiscursus zul je in staat zijn om ACTief aan de slag te gaan met ACT in je eigen behandelpraktijk.

Volwaardige, Geaccrediteerde ACT-basiscursus
Deze Online ACT-basiscursus is een volwaardige ACT-basiscursus en geeft toegang tot verschillende vervolg en specialisatiecursussen. De Online ACT-basiscursus is dan ook geaccrediteerd voor verschillende beroepsverenigingen: POH-GGZ (30 punten), NIP K&J (30 punten), Verpleegkundig Specialist (30 punten), Registerplein (63 punten) en de NOBCO (30 punten). Wellicht ook leuk om te weten, reeds 600 cursisten gingen je voor waarbij deze de cursus gemiddeld met een 8,5 beoordeelde.

Zelfstandig, maar niet Alleen
Dr. Tim Batink zal je als hoofddocent door de cursus heenleiden, aangevuld door Psycholoog Barbara Kuiters & Klinisch Psycholoog Anique Vos. Tevens is het ACT in Actie – docententeam voor vragen beschikbaar via het besloten forum – en zijn er maandelijkse supervisiebijeenkomsten waar er live vragen kunnen worden gesteld aan docenten van het ACT in Actie – Team. Tevens is het mogelijk om samen met een buddy de cursus te doorlopen, samen is toch gezellig (en kan net dat extra zetje in de rug zijn).

ACT in Actie Studiebox
Naast de digitale toegang tot de Online ACT-basiscursus, sturen wij ook graag een fysieke Studiebox op. In deze box vindt je een fysiek exemplaar van het evidence based, transdiagnostisch ACT-behandelprotocol: “Van Klacht naar Veerkracht (werkboek & handleiding)*. Tevens zullen er een aantal ACT-goodies in te vinden zijn, welke gaan we hier nog niet verklappen ;)
* Deze wordt reeds aangeboden als eHealth-module via Minddistrict, Therapieland, Karify & Embloom.

Tenslotte: Jaar toegang tot de ACT in Actie – Academy
Tenslotte krijg je ook een jaar gratis toegang tot de rest van onze ACT in Actie Academy. Via ACTFLIX kun je meer dan 30 verschillende verbredende en verdiepende masterclasses bekijken. Ook zijn er een aantal korte aanvullende eLearnings beschikbaar. Tevens hebben wij speciaal voor leden de ACT in Actie Toolkit ontwikkeld. Klik HIER om de programmagids in te zien voor een overzicht van het huidige aanbod van de ACT in Actie – Academy (deze wordt continue uitgebreid).

Heb jijzelf (of ken je wellicht iemand) interesse in onze Online ACT-basiscursus? Zie onderstaande folder voor meer informatie. Voor uitgebreide informatie kun je ook terecht op onze website. En mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, willen je uitnodigen deze te mailen naar info@actinactie.nl