Online ACT-basiscursus
Na drie maanden van intensieve ontwikkeling is het eindelijk zover; de Online ACT-basiscursus is vanaf nu beschikbaar via de ACT in Actie – Academy! Middels deze complete basiscursus kun jij op je eigen tempo de 10 modules doorlopen en zo jezelf bekwamen in de verschillende ACT-processen. Je zult gaan leren door inzicht, ervaring en praktijkvoorbeelden, alsook door ACTief zelf aan de slag te gaan met de ACT-processen. Tijdens deze online basiscursus komt exact dezelfde stof aan bod als tijdens de reguliere cursus (het betreffen dus dezelfde PowerPoints, dezelfde ACT-oefeningen & dezelfde praktijkvideo’s). Tim Batink zal je als hoofddocent door de cursus heenleiden, aangevuld met andere docenten van het ACT in Actie-team. Na afloop van deze online ACT-basiscursus zul je in staat zijn om ACTief aan de slag te gaan met ACT in je eigen behandelpraktijk.

Professional Access ACT in Actie – Academy:
Bij de Online ACT-basiscursus zit Professional Access tot de ACT in Actie – Academy standaard inbegrepen (dit geldt ook voor de reguliere ACT-basiscursus). Dit houdt in dat je één jaar lang toegang krijgt tot alle beschikbare modules van de ACT in Actie – Academy! De volgende modules zitten op dit moment al in het aanbod (en zijn ook aan te schaffen als je de Online ACT-cursus niet wilt doen):

Microcursussen:
De microcursussen bieden je de mogelijkheid om je op een toegankelijke manier te verdiepen in verschillende thema’s. De microcursussen zijn praktijk gericht, zodat je het geleerde gelijk in je eigen klinische praktijk kunt toepassen.

Masterclasses:
Hier kun verschillende verbredende en verdiepende Masterclasses vinden. Elke Masterclass wordt verzorgd door een expert op dat vlak. Er zal worden stilgestaan bij theorie en praktijk, alsook casuïstiek.

ACT in Actie – Toolkit:
Deze toolkit helpt je om ACTief aan de slag te gaan met ACT. Er zijn hier meer dan 100 ACT-oefeningen, ACT-metaforen & brochures beschikbaar. Tevens is er een overzicht van filmpjes beschikbaar die je goed kunt gebruiken tijdens de sessie. Ook zal er een overzicht van ACT-vragenlijsten worden geboden die kunnen worden ingezet ter monitoring van de behandeling.

Van Klacht naar Veerkracht eHealth-module:
Middels de Klacht naar Veerkracht module kun je zelf ervaringsgericht aan de slag met ACT. Deze “Van Klacht naar Veerkracht” ACT-module bestaat uit 9 deelmodules; elke deelmodule richt zich op een specifieke vaardigheid die je gaat helpen bij het omgaan met de obstakels die op je pad zijn gekomen of een vaardigheden die je gaan helpen om weer te gaan investeren in de dingen die belangrijk voor je zijn.

Online Community:
Deze community staat in het teken van het verbinden maken met elkaar, alsook het aanvullen van elkaar. Je bent van harte welkom om in deze fora je vragen te stellen, casuïstiek in te brengen, ACT-materiaal te delen of interessant ACT-nieuws te posten!

Heb je interesse in de Online ACT-basiscursus of in het verdere aanbod van ACT in Actie – Academy? Kijk dan op www.actcursusonline.nl voor meer informatie of meld je meteen aan via https://www.actinactie.nl/aanmeldformulier/