Word jij ook zo enthousiast van het verspreiden van het ACT-gedachtegoed? Spreekt het jou aan om professionals te inspireren en up-to-date te houden? Dan is het docentschap mogelijk iets voor jou! ACT in Actie – Cursus & Opleiding is namelijk op zoek naar een ACT-docent voor de regio midden Nederland (o.a. Randstad)! ACT in Actie – Cursus & Opleiding is namelijk op zoek naar een ACT-docent voor de regio midden Nederland (o.a. Randstad)!

Wat zoeken wij:
– GGZ-professional (BIG-registratie is een pré).
– Degelijke scholing in ACT (training door internationale ACT-experts is een pré).
– Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in de toepassing van ACT in de GGZ.
– Minimaal 10 dagen per jaar beschikbaar (2 ACT-basiscursussen).
– ZZP-er.

Wat bieden wij:
– Passend honorarium & onkostenvergoeding.
– Persoonlijke begeleiding tijdens de opstartfase.
– Flexibele planning van cursussen, afgestemd op jouw agenda.
– Volledige administratieve & organisatorische ondersteuning, zodat jij je als docent alleen hoeft te focussen op de inhoud :)
– Toegang tot de ACT in Actie – Academy voor verdere inhoudelijke verbreding & verdieping.
– Regelmatig gezellige (online) borrels met het ACT in Actie – team!

Meer weten?
Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via info@actinactie.nl en laten we samen eens onderzoeken wat de mogelijkheden zijn!

ACT in Actie – docent Anique Vos over haar ervaringen als docent:
“Sinds enkele jaren mag ik een rol als docent vervullen binnen het team van ACT in Actie. Waar ik met veel twijfel en onzekerheid begon, bleek al snel hoeveel plezier en energie het me geeft om mijn kennis over ACT te kunnen delen. Het samen met de groep ontdekken, ervaren en bespreken van de verschillende thema’s vind ik een geweldig proces. De inzichten die opgedaan worden, de kwartjes die vallen en de ontwikkeling van eigen processen, het gebeurt allemaal in een cursus. De diversiteit van de groepen maakt het soms een extra uitdaging, maar biedt ook de kans om nog meer van elkaar
kunnen leren. Als alle deelnemers even enthousiast blijven als ze tot nu zijn geweest, hoop ik dit nog een lange tijd te mogen doen en ze nog enthousiaster te mogen maken. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat je geen cursusgroep kunt hebben zonder docent, maar bovenal geen docent kunt zijn zonder betrokken cursusgroep”.